Blogs » Personal » Barcelona Tröja

Barcelona Tröja


 • fotbollströjor barn

  framtid under den ikoniska chefen  Walisaren har orsakat friktion mellan sig  Barcelona Tröja, Arsenal Tröjor  walisaren har orsakat köpa fotbollströjor med eget tryck pierre-emile hojbjerg


  Hans förhållande till Zinedine Zidane har gått sönder helt och det verkar som om han inte har någon framtid under den ikoniska chefen.

  Walisaren har orsakat friktion mellan sig själv och klubben de senaste månaderna och fick kraftig kritik för sina upptåg när han var på bänken i Madrids sista matcher för säsongen.

  barcelona tröja På tisdagen blev hans förhållande ännu mer ansträngt när han rapporterades ha lämnat träningen tidigt istället för att stanna för att se sina lagkamrater spela en bakom stängda dörrar vänligt.

  goedkope voetbalshirts Hans agent, Jonathan Barnett, bekräftade efteråt att spelaren aktivt undersökte möjligheten att återvända till Spurs, vilket skulle vara hans föredragna resultat från fönstret.


  Men nu verkar det som om han har ändrat åsikt och bestämt sig för att han vill spela vanlig fotboll i första laget, något som ett drag till Spurs säkert skulle erbjuda honom.

  arsenal tröjor Och tillbaka i december, kort efter att Mourinho anställdes för att ersätta Mauricio Pochettino, berömde Bale utnämningen och lovade Spurs -fans att den nya chefen skulle ge dem troféer.

  køb fodboldtrøjer Manchester United ser också på Bale som ett potentiellt alternativ till Jadon Sancho om de inte kan signera Borussia Dortmund -kantspelaren.

  Tottenhams ordförande Daniel Levy tros dock personligen ha gått in i förhandlingarna för att försöka få en överenskommelse.

  Spurs är angelägna om att teckna anfallande förstärkningar i sommar, men än så länge har de bara skrivit på defensivt inriktade spelare i Matt Doherty och Pierre-Emile Hojbjerg.


  fotbollströjor barn