Blogs » Sports » tryck fotbollströjor till chelsea nästa

tryck fotbollströjor till chelsea nästa


 • billiga fotbollströjor

  arbeta tillsammans med den tidigare  Wilders assistent Alan Knill kommer att stanna kvar i klubben  Fotbollströjor

  barnsley-född tränare tryck fotbollströjor till chelsea nästa


  Den tidigare Leeds United-chefen Paul Heckingbottom har tillkännagivits som Sheffield Uniteds tillfälliga manager efter att klubben bekräftade Chris Wilders avgång.

  Barnsley-född tränare Heckingbottom, som har varit ansvarig för Blades 'U23-år sedan han gick med i klubben i juli förra året och även tidigare har hanterat Hibernian och Barnsley, kommer att ta kontroll över första laget fram till slutet av den aktuella säsongen.

  Wilders assistent Alan Knill kommer att stanna kvar i klubben och arbeta tillsammans med den tidigare Bournemouth-chefen Jason Tindall, som kommer att gå med i Uniteds första lagledare fotbollströjor.

  Uniteds verkställande direktör Stephen Bettis har beskrivit Heckingbottom som det 'omedelbara första valet' att ta över som tillfällig chef efter Wilders avgång

  juventus drakt.

  Tindall, som tillbringade större delen av sin spelkarriär på sydkustklubben, efterträdde Eddie Howe som manager i augusti efter deras nedflyttning från Premier League men blev avskedad förra månaden efter fyra successiva nederlag i mästerskapet fotbollströjor.

  Tindall var Howe nr 2 under hela sitt ledarskap i båda trollformlerna i Bournemouth, gjorde 199 matcher för Bournemouth som en spelare mellan 1998 och 2011 och bildade en viktig del av klubbens tränare när de steg från League Two till Premier. Liga 2015 rb leipzig trikot kaufen.

  Wilders utträde bekräftades på lördagskvällen och avslutade nästan fem år med ansvar med ömsesidigt samtycke och efter flera veckors oenigheter om klubbarna och planerna för nästa säsong.

  Wilder, som tog över på Bramall Lane i maj 2016 efter att ha guidat Northampton Town till League Two-titeln, höll möten med styrelsen på fredag ​​och gick med på att hans förestående avresa på lördag.

  Blades har tappat 22 av sina 28 Premier League-matcher men har nått kvartfinalen i FA Cup, där de reser till Chelsea nästa helg.