Blogs » Sports » anses som overskudd til kravene

anses som overskudd til kravene


 • billige fotballdrakter

  anses som overskudd til kravene  Mauricio Pochettino sier at Paris  Billige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakter

  barcelona-spissen messi er billige fotballdrakter på nett erstattet av jose mourinho


  Mauricio Pochettino sier at Paris Saint-Germain vil ønske alle verdens beste spillere velkommen, med Lionel Messi og Dele Alli som begge er knyttet til trekk til de franske mestrene.

  Barcelona-spissen Messi er fri til å snakke med klubber utenfor Spania, og kontrakten sin på Nou Camp skal utløpe 30. juni.

  PSG kan allerede skryte av verdenscupvinner Kylian Mbappe og Messis tidligere Barcelona-lagkamerat Neymar, men den tidligere Tottenham- og Southampton-sjefen Pochettino har økt spekulasjonen om overgangsmål billige fotballdrakter. Alli har vært knyttet til et gjensyn med Pochettino i januar-overgangsvinduet. , til tross for at Tottenham insisterte på at de ikke ønsker å selge eller låne ut midtbanespilleren.

  Pochettino, som har vært uten arbeid siden han ble sagt opp av Tottenham i november 2019, har signert en avtale frem til 30 kjøpe fotballdrakter. juni 2022, med mulighet for et ekstra år.

  Argentineren, 48, la til diskusjoner med klubbhierarkiet om mulig bevegelse i overføringsmarkedet ville komme til syne 'i fremtiden' når han forbereder seg til sin første kamp med ansvaret mot Saint-Etienne i Ligue 1 onsdag koszulki pi┼ékarskie.

  Pochettino bagatelliserte også et mulig gjenforening med eks-Tottenham-midtbanespiller Christian Eriksen, som anses som overskudd til kravene i Inter Milan.

  PSG vil gjenoppta Ligue 1-sesongen etter en kort vinterpause på tredje plass på tabellen og være vert for Barcelona i 16-delsfinalen i Champions League i februar og mars.

  Pochettino, som spilte for PSG mellom 2001 og 2003, sa at det var vanskelig å sammenligne utfordringene med å administrere PSG og Tottenham fordi han ikke kan være 'objektiv' med Spurs.

  Han ledet Tottenham til Champions League-finalen i 2019, hvor de tapte mot Liverpool, og ble sparket fem måneder senere, med klubben 14. i Premier League, og erstattet av Jose Mourinho.

  De siste nyhetene og visningene i løpet av januar på SSN med våre fotballeksperter og spesialgjester.