Blogs » Personal » klipte bolden over den voldsomme

klipte bolden over den voldsomme


 • billige fodboldtrøjer

  klipte bolden over den voldsomme  Hans side blev afleveret af parken af  Fodboldtrøjer, Tryk På Fodboldtrøje

  hans side blev afleveret af billige fodboldtrøjer salg løbene mod de hellige


  Edu blev set i standen, der viste sin utilfredshed med Arsenals præstation mod Southampton, med Gunners efter 1-0. Hans side blev afleveret af parken af ​​de besøgende i første halvdel af deres Premier League-møde i det nordlige London, noget det var tydeligt oprørende brasilianeren.

  Trykket øges på Mikel Arteta, og tingene blev værre, da hans tidligere Arsenal-holdkammerat Theo Walcott satte gæsterne foran fodboldtrøjer.

  Walcott løb på Che Adams 'gennem bold og klipte bolden over den voldsomme Bernd Leno.

  Southampton var tydeligt fulde af selvtillid og dominerede besiddelsen af ​​Emirates, da de så ud til at fordoble deres føring.

  Prime-videokameraerne skar til direktørens kasse med omkring ti minutter at gå i pausen og opdagede en utilfreds Edu tryk på fodboldtrøje.

  Den tekniske direktør var tydeligt frustreret over hans sides ydeevne, da de talte besiddelse på touchline.

  Han kunne ses i samtale med en medarbejder, før han bevægede hænderne rundt og rystede kraftigt på hovedet Goedkope voetbalshirt.

  Tale til journalister mandag gjorde Edu det klart, at han er villig til at fortsætte med at støtte Arteta og ikke kun vil dømme ham på resultater.

  Arteta søgte en reaktion fra sine spillere efter 1-0 nederlaget mod Burnley.

  Det var klubbens fjerde Premier League hjemme nederlag i træk, men alligevel var spillerne ikke med i løbene mod de hellige.